Zaštita tijela

Zaštita tijela: izdvajamo iz ponude

Asortiman za zaštitu tijela obuhvaća široku paletu proizvoda od kvalitetnih materijala s više stupnjeva zaštite. Za zaštitu očiju i dišnih putova izdvojili smo proizvode u obliku zaštitnih maski, maski respiratora, zaštitnih naočala te zaštitnih vizira. Cjelokupnu ponudu možete pogledati u našem katalogu. Ako vam je potreban proizvod koji se ne nalazi u standardnoj ponudi, javite nam se i razvit ćemo proizvod prilagođen vašim potrebama i zahtjevima.

Lateks rukavice
Rukavice

Lateks rukavice

Jednokratne pregledne lateks rukavice s puderom i bez njega te sterilne kirurške rukavice raznih veličina.

Nitril rukavice
Rukavice

Nitril rukavice

Jednokratne pregledne nitrilne rukavice te zaštitne rukavice otporne na upijanje tekućih kemikalija i krvnih patogena. Dostupne u plavoj i ljubičastoj boji i različitim dužinama.

Pamučne rukavice
Rukavice

Pamučne rukavice

Zaštita od kontaminacije proizvoda pri izravnom radu s rukama. Baza rukavice sprečava znojenje ruku. Pogodne za nošenje ispod lateks rukavica ili gumenih rukavica.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.