Oprema za poliklinike

Model suradnje prilagođen vašim potrebama

Dostava u najkraćem roku

Zahvaljujući svojoj lokaciji i organizaciji, u mogućnosti smo vrlo brzo osigurati da do vas stignu proizvodi koji su vam potrebni. Za preciznu informaciju o roku dostave kontaktirajte naše prodajne predstavnike.
 

Izrada specijalnih proizvoda

Ako vam je potreban proizvod koji se ne nalazi u standardnoj ponudi, javite nam se i u suradnji s vama razvit ćemo proizvod prilagođen vašim potrebama ili zahtjevima.

Mogućnost narudžbe manjih paketa

Kako bismo se prilagodili poliklinikama sa smanjenim kapacitetom skladišta, nudimo mogućnost narudžbe manjih paketa.

Brza provjera stanja zaliha

U svojoj proizvodnji i poslovanju upotrebljavamo suvremene tehnologije te vam u svakom trenutku možemo dati točnu informaciju o stanju zaliha za proizvode koji vas zanimaju.

Naša medicinska oprema zadovoljava najviše standarde EU-a

Naša medicinska oprema zadovoljava najviše standarde EU-a

MEDITEX od 2005. godine ima usvojen međunarodni standard kvalitete ISO 9001 te ISO 13485 za proizvodnju medicinskih proizvoda.

Od 2013. godine MEDITEX udovoljava zahtjevima norme 93/42/EEC za potrebe sterilnih proizvoda i zahtjevima za njihovo stavljanje u promet na europsko tržište.

Također je od 2006. godine registriran za proizvodnju i trgovinu na veliko medicinskih proizvoda u Agenciji za lijekove i medicinske proizvode (HALMED).

Istražite proizvode namijenjene poliklinikama

Nudimo više od 20 vrsta setova i 1500 pojedinačnih proizvoda koje možete kombinirati ovisno o svojim potrebama. Proizvode isporučujemo i u malim količinama pa se ne morate brinuti za mjesto u skladištu.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.