Oprema za farmaceutsku industriju

Model suradnje prilagođen vašim potrebama

Brza provjera stanja zaliha

U svojoj proizvodnji i poslovanju upotrebljavamo suvremene tehnologije te vam u svakom trenutku možemo dati točnu informaciju o stanju zaliha za proizvode koji vas zanimaju.

Narudžba probnih uzoraka

Ako niste sigurni odgovara li neki proizvod vašim potrebama, možete nam se obratiti za narudžbu probnih uzoraka i tako osigurati idealan odabir.

Izrada specijalnih proizvoda

Ako vam je potreban proizvod koji se ne nalazi u standardnoj ponudi, javite nam se i u suradnji s vama razvit ćemo proizvod prilagođen vašim potrebama ili zahtjevima.

Prilagođeni uvjeti isporuke

Zahvaljujući svojoj lokaciji i organizaciji, u mogućnosti smo vrlo brzo osigurati da do vas stignu proizvodi koji su vam potrebni. Za preciznu informaciju o roku dostave kontaktirajte naše prodajne predstavnike.
 

Naša medicinska oprema zadovoljava najviše standarde EU-a

Naša medicinska oprema zadovoljava najviše standarde EU-a

MEDITEX od 2005. godine ima usvojen međunarodni standard kvalitete ISO 9001 te ISO 13485 za proizvodnju medicinskih proizvoda.

Od 2013. godine MEDITEX udovoljava zahtjevima norme 93/42/EEC za potrebe sterilnih proizvoda i zahtjevima za njihovo stavljanje u promet na europsko tržište.

Također je od 2006. godine registriran za proizvodnju i trgovinu na veliko medicinskih proizvoda u Agenciji za lijekove i medicinske proizvode (HALMED).

Istražite proizvode namijenjene farmaceutskoj industriji

Nudimo više od 20 vrsta setova i 1500 pojedinačnih proizvoda koje možete kombinirati ovisno o svojim potrebama. Proizvode isporučujemo i u malim količinama pa se ne morate brinuti za mjesto u skladištu. 

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.