Tu smo za vas

Ako imate određeni upit ili narudžbu, možete se obratiti izravno našem timu koji će vam rado pružiti sve potrebne informacije ili potražite odgovor u Često postavljanim pitanjima na ovoj stranici.

Meditex

Ravnice 2, 49210 Zabok
Republika Hrvatska

mail: meditex@meditex.hr
tel: +385 49 221 191

Osoba ovlaštena za zastupanje: Robert Črnjević

Matični broj subjekta: 080555998
OIB: 98907310346
Žiro račun: HR3423600001101888039 

Često postavljana pitanja

Iako nemamo maloprodaju, naše proizvode možete naručiti preko veledrogerija ili ih kupiti u odabranim ljekarnama.

Proizvode možete naručiti kontaktiranjem prodajnog predstavnika ili preko veledrogerija. Također, naši su proizvodi dostupni u odabranim ljekarnama.

Dostava ovisi o količini i mjestu dostave. Ako robu naručujete izravno od nas, osigurana je besplatna dostava za iznose veće od 70 eura (bez PDV-a) za područje Krapinsko-zagorske županije i Grada Zagreba te za iznose veće od 100 eura (bez PDV-a) za ostatak Hrvatske. 

Za detaljne informacije možete se obratiti prodajnom predstavniku svoje regije ili se javiti na e-mail prodaja@meditex.hr.

Za detaljne informacije o cijenama proizvoda možete se obratiti prodajnom predstavniku svoje regije ili se javiti na e-mail prodaja@meditex.hr. Odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku.

Minimalna narudžba nije postavljena. Ako robu kupujete izravno od nas, osigurana je besplatna dostava za iznose veće od 70 eura (bez PDV-a) za područje Krapinsko-zagorske županije i Grada Zagreba. 

Za detaljne informacije možete se obratiti prodajnom predstavniku svoje regije ili se javite na e-mail prodaja@meditex.hr.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.