Zaštita tijela

Zaštita tijela: izdvajamo iz ponude

Asortiman za zaštitu tijela obuhvaća široku paletu proizvoda od kvalitetnih materijala s više stupnjeva zaštite. Za zaštitu očiju i dišnih putova izdvojili smo proizvode u obliku zaštitnih maski, maski respiratora, zaštitnih naočala te zaštitnih vizira. Cjelokupnu ponudu možete pogledati u našem katalogu. Ako vam je potreban proizvod koji se ne nalazi u standardnoj ponudi, javite nam se i razvit ćemo proizvod prilagođen vašim potrebama i zahtjevima.

Kapa ženska beretka
Kape

Kapa ženska beretka

Okrugla kapa s gumicom, lagana i ugodna za nošenje, izrađena od materijala VLIES. Zaštita kose i vlasišta od čestica prašine koje nisu opasne po ljudsko zdravlje.  

Kapa muška
Kape

Kapa muška

Kapa s gumicom ili vezicama na stražnjoj strani. Izrađena od materijala VLIES, s opcijom upijajuće trake na području čela. 

Kapa ortopedska
Kape

Kapa ortopedska

Kapa s gumicom ili na vezanje. Izrađena od raznih materijala: VLIES, MEDITECT, VIRALBARRIER. Dostupna u varijanti s dodatnom zaštitom za vrat. 

Kapa platnena
Kape

Kapa platnena

Razni modeli kapa od stopostotnog pamučnog platna poput beretki, muških kapa na gumicu i vezanje te ženskih kapa za dugu kosu.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.