Zaštita tijela

Zaštita tijela: izdvajamo iz ponude

Asortiman za zaštitu tijela obuhvaća široku paletu proizvoda od kvalitetnih materijala s više stupnjeva zaštite. Za zaštitu očiju i dišnih putova izdvojili smo proizvode u obliku zaštitnih maski, maski respiratora, zaštitnih naočala te zaštitnih vizira. Cjelokupnu ponudu možete pogledati u našem katalogu. Ako vam je potreban proizvod koji se ne nalazi u standardnoj ponudi, javite nam se i razvit ćemo proizvod prilagođen vašim potrebama i zahtjevima.

Niske navlake
Navlake za cipele

Niske navlake

Navlake s gumicom od različitih materijala: VLIES i VLIES antistatik koji štiti od čestica prašine koje nisu opasne po ljudsko zdravlje, klorirani polietilenski film (CPE), protuklizne navlake od polipropilena te MEDITECT navlake od troslojnog SMS-a koje su vodoodbojne, alkoholodbojne i ne otpuštaju čestice.

Visoke navlake
Navlake za cipele

Visoke navlake

Navlake s elastičnom gumicom za bolje prianjanje ili s vezicom za pričvršćivanje iznad gležnja. Izrađene od materijala VLIES koji štiti od čestica prašine koje nisu opasne po ljudsko zdravlje, MEDITECT materijala te troslojnog SMS-a koji je vodoodbojan, alkoholodbojan i ne otpušta čestice. VIRALLBARRIER navlake za visokorizične situacije izrađene su ultrazvučnim varenjem od troslojnog materijala s monolitičkom membranom.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.