Zaštita tijela

Zaštita tijela: izdvajamo iz ponude

Asortiman za zaštitu tijela obuhvaća široku paletu proizvoda od kvalitetnih materijala s više stupnjeva zaštite. Za zaštitu očiju i dišnih putova izdvojili smo proizvode u obliku zaštitnih maski, maski respiratora, zaštitnih naočala te zaštitnih vizira. Cjelokupnu ponudu možete pogledati u našem katalogu. Ako vam je potreban proizvod koji se ne nalazi u standardnoj ponudi, javite nam se i razvit ćemo proizvod prilagođen vašim potrebama i zahtjevima.

Kombinezoni VLIES
Kombinezoni

Kombinezoni VLIES

Kombinezoni s patentnim zatvaračem i elastičnim završetcima na rukavima i nogavicama izrađeni su od materijala VLIES. Pružaju zaštitu od prljavštine i prašine koja nije opasna po ljudsko zdravlje.

Kombinezoni MEDITECT
Kombinezoni

Kombinezoni MEDITECT

Kombinezoni s patentnim zatvaračem i elastičnim završetcima na rukavima i nogavicama izrađeni su od vodoodbojnog i alkoholodbojnog materijala MEDITECT koji je barijera za bakterije. Neproziran je, prozračan i ugodan kod dugotrajnog nošenja te ne otpušta čestice.

Kombinezoni VIRALBARRIER
Kombinezoni

Kombinezoni VIRALBARRIER

Kombinezoni s patentnim zatvaračem, elastičnim završetcima na rukavima i nogavicama, izrađeni od troslojnog kompozitnog materijala s monolitičkom membranom koji je barijera za viruse. Kritični šavovi ultrazvučno su zavareni i pojačani ljepljivim trakama kako bi se osigurala nepropusnost.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.