Zaštita tijela

Zaštita tijela: izdvajamo iz ponude

Asortiman za zaštitu tijela obuhvaća široku paletu proizvoda od kvalitetnih materijala s više stupnjeva zaštite. Za zaštitu očiju i dišnih putova izdvojili smo proizvode u obliku zaštitnih maski, maski respiratora, zaštitnih naočala te zaštitnih vizira. Cjelokupnu ponudu možete pogledati u našem katalogu. Ako vam je potreban proizvod koji se ne nalazi u standardnoj ponudi, javite nam se i razvit ćemo proizvod prilagođen vašim potrebama i zahtjevima.

Rukavci s renderom
Rukavci

Rukavci s renderom

Rukavci s renderom izrađeni od različitih materijala: nepropusni rukavci od PE folije, vodoodbojni, alkoholodbojni MEDITECT rukavci koji ne otpuštaju čestice te služe kao antibakterijska barijera, VIRALBARRIER rukavci koji pružaju antiviralnu zaštitu. Proizvodi su dostupni u sterilnom i nesterilnom pakiranju.

Rukavci s gumicom
Rukavci

Rukavci s gumicom

Rukavci s gumicom proizvode se od različitih materijala: VLIES rukavci koji štite od čestica prašine koja nije opasna za ljudsko zdravlje, nepropusni rukavci od PE folije, vodoodbojni, alkoholodbojni MEDITECT rukavci koji ne otpuštaju čestice te služe kao antibakterijska barijera. Proizvodi su dostupni u sterilnom i nesterilnom pakiranju.

Zatvoreni rukavci
Rukavci

Zatvoreni rukavci

Vodoodbojni i alkoholodbojni MEDITECT rukavci koji ne otpuštaju čestice te služe kao antibakterijska barijera.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.