Zaštita tijela

Zaštita tijela: izdvajamo iz ponude

Asortiman za zaštitu tijela obuhvaća široku paletu proizvoda od kvalitetnih materijala s više stupnjeva zaštite. Za zaštitu očiju i dišnih putova izdvojili smo proizvode u obliku zaštitnih maski, maski respiratora, zaštitnih naočala te zaštitnih vizira. Cjelokupnu ponudu možete pogledati u našem katalogu. Ako vam je potreban proizvod koji se ne nalazi u standardnoj ponudi, javite nam se i razvit ćemo proizvod prilagođen vašim potrebama i zahtjevima.

Prsluk za utopljavanje
Odijela, hlače, bluze, jakne

Prsluk za utopljavanje

Prlsuk za utopljavanje s dva džepa, dužine 80 cm. Izrađen od VLIESA crvene boje, punjenog 60-gramskom vatom.

Odijela
Odijela, hlače, bluze, jakne

Odijela

Asortiman obuhvaća odijela različitih materijala, s opcijom kratkih ili dugih rukava. Odijela od materijala VLIES koji štiti od čestica prašine koja nije opasna po ljudsko zdravlje, MEDITECT odijela od troslojnog SMS-a koji je vodoodbojan, alkoholodbojan i ne otpušta čestice. CITO odijelo izrađeno je od dvoslojnog nepropusnog materijala MEDILAM SB PP.

Hlače
Odijela, hlače, bluze, jakne

Hlače

VLIES hlače su prozračne, lagane i ugodne kod dugotrajnog nošenja. Imaju elastične završetke na nogavicama i u struku. Pružaju zaštitu od čestica prašine koja nije opasna po ljudsko zdravlje. Hlače MEDITECT s vezanjem u struku izrađene su od troslojnog SMS-a koji je vodoodbojan, alkoholodbojan i ne otpušta čestice.

Bluze
Odijela, hlače, bluze, jakne

Bluze

Bluze različitih materijala i modela (kratki ili dugi rukav, s džepovima ili bez njih, kopčanje s prednje strane ili vezanje straga, produžene bluze i sl.). Izrađene od materijala VLIES koji štiti od čestica prašine koja nije opasna po ljudsko zdravlje ili materijala MEDITECT koji je vodoodbojan, alkoholodbojan i ne otpušta čestice.

Jakne za utopljavanje
Odijela, hlače, bluze, jakne

Jakne za utopljavanje

Jakne s elastičnim završetcima rukava, dvama džepovima i kopčanjem na plastične drukere. Izrađene od materijala SPUNLACE ili VLIESA punjenog 60-gramskom vatom. Dostupne u plavoj i crvenoj boji.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.