Zaštita tijela

Zaštita tijela: izdvajamo iz ponude

Asortiman za zaštitu tijela obuhvaća široku paletu proizvoda od kvalitetnih materijala s više stupnjeva zaštite. Za zaštitu očiju i dišnih putova izdvojili smo proizvode u obliku zaštitnih maski, maski respiratora, zaštitnih naočala te zaštitnih vizira. Cjelokupnu ponudu možete pogledati u našem katalogu. Ako vam je potreban proizvod koji se ne nalazi u standardnoj ponudi, javite nam se i razvit ćemo proizvod prilagođen vašim potrebama i zahtjevima.

Kompleti za krizne situacije MEDITECT
Kompleti za krizne situacije

Kompleti za krizne situacije MEDITECT

Kompleti izrađeni od troslojnog vodoodbojnog i alkoholodbojnog MEDITECT materijala koji je barijera za bakterije uz dodatak raznih komponenti poput zaštitnih naočala, maske, rukavica i sl.  

Kompleti za krizne situacije VIRALBARRIER
Kompleti za krizne situacije

Kompleti za krizne situacije VIRALBARRIER

Izrađeni od troslojnog materijala s monolitičkom membranom nepropusnog za viruse uz dodatak raznih komponenti poput zaštitnih naočala, maske, rukavica i sl.  

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.