Zaštita tijela

Zaštita tijela: izdvajamo iz ponude

Asortiman za zaštitu tijela obuhvaća široku paletu proizvoda od kvalitetnih materijala s više stupnjeva zaštite. Za zaštitu očiju i dišnih putova izdvojili smo proizvode u obliku zaštitnih maski, maski respiratora, zaštitnih naočala te zaštitnih vizira. Cjelokupnu ponudu možete pogledati u našem katalogu. Ako vam je potreban proizvod koji se ne nalazi u standardnoj ponudi, javite nam se i razvit ćemo proizvod prilagođen vašim potrebama i zahtjevima.

Gaćice BOXER
Gaćice

Gaćice BOXER

Gaćice za djecu i odrasle upotrebljavaju se kod gastroenteroloških i endoskopskih pregleda. Izrađene od neprozirnog, antistatičkog materijala koji ne otpušta čestice. Dostupne u dvjema dužinama i više varijanti: zatvorene, s prorezom, otvorom i preklopom.

Gaćice SLIP
Gaćice

Gaćice SLIP

Neprozirni, antistatički materijal koji ne otpušta čestice. Čvrste i lagane. Upotrebljavaju se za zaštitu privatnosti pacijenta pri provođenju invazivnih dijagnostičko-terapijskih zahvata. 

Ostale gaćice
Gaćice

Ostale gaćice

Mrežaste gaćice izrađene od elastične mrežice. Tanga gaćice izrađene od prozračnog laganog materijala.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.