Zaštita tijela

Zaštita tijela: izdvajamo iz ponude

Asortiman za zaštitu tijela obuhvaća široku paletu proizvoda od kvalitetnih materijala s više stupnjeva zaštite. Za zaštitu očiju i dišnih putova izdvojili smo proizvode u obliku zaštitnih maski, maski respiratora, zaštitnih naočala te zaštitnih vizira. Cjelokupnu ponudu možete pogledati u našem katalogu. Ako vam je potreban proizvod koji se ne nalazi u standardnoj ponudi, javite nam se i razvit ćemo proizvod prilagođen vašim potrebama i zahtjevima.

Podbradci
Podbradci i pregače

Podbradci

Asortiman obuhvaća nepropusno-upijajuće podbratke s džepićima i bez njih, dječje podbratke, kao i podbratke za gastroskopiju te stomatologiju.

Pregače
Podbradci i pregače

Pregače

Asortiman pregača obuhvaća jednokratne i višekratne pregače za provođenje zdravstvene njege, pregače s rukavima, kirurške, urološke, ginekološke, stomatološke te patološke pregače.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.