Zaštita tijela

Zaštita tijela: izdvajamo iz ponude

Asortiman za zaštitu tijela obuhvaća široku paletu proizvoda od kvalitetnih materijala s više stupnjeva zaštite. Za zaštitu očiju i dišnih putova izdvojili smo proizvode u obliku zaštitnih maski, maski respiratora, zaštitnih naočala te zaštitnih vizira. Cjelokupnu ponudu možete pogledati u našem katalogu. Ako vam je potreban proizvod koji se ne nalazi u standardnoj ponudi, javite nam se i razvit ćemo proizvod prilagođen vašim potrebama i zahtjevima.

Vezice za ruke
Humana fiksacija

Vezice za ruke

Asortiman obuhvaća vezice za djecu i odrasle. Jednokratne vezice izrađene su od materijala MALIVLIES, dok su višekratne vezice od pamučnog platna. 

Vezice za trup
Humana fiksacija

Vezice za trup

Vezice za trup izrađene od materijala VLIES i MALIVLIES koji osigurava mekoću i ugodnost. Fiksacija s pomoću čičak-trake i vezica.

Operacijske vezice
Humana fiksacija

Operacijske vezice

Operacijske vezice služe za fiksaciju bolesnika za operacijski stol za vrijeme kirurškog zahvata. Izrađene od materijala VLIES. Fiksacija s pomoću čičak-trake. Dostupne u veličini za djecu i odrasle.

Povezi za okretanje i fiksaciju
Humana fiksacija

Povezi za okretanje i fiksaciju

Namijenjen za podizanje, okretanje i pozicioniranje bolesnika. Povez se stavlja iza leđa bolesnika na način da bijeli dio dolazi direktno na bolesnika, a plavi dio poveza je s vanjske strane. Moguća fiksacija bolesnika u bočnom položaju pomoću čičak traka koje se fiksiraju za ogradu bolesničkog kreveta. 
 

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.