Zaštita tijela

Zaštita tijela: izdvajamo iz ponude

Asortiman za zaštitu tijela obuhvaća široku paletu proizvoda od kvalitetnih materijala s više stupnjeva zaštite. Za zaštitu očiju i dišnih putova izdvojili smo proizvode u obliku zaštitnih maski, maski respiratora, zaštitnih naočala te zaštitnih vizira. Cjelokupnu ponudu možete pogledati u našem katalogu. Ako vam je potreban proizvod koji se ne nalazi u standardnoj ponudi, javite nam se i razvit ćemo proizvod prilagođen vašim potrebama i zahtjevima.

Troslojne maske
Maske

Troslojne maske

Maske sa žicom za anatomsko formiranje oko nosa, na gumicu ili vezanje. Dostupne i s vizirom. Tip II, BFE ≥ 98 %. 

Četveroslojne maske
Maske

Četveroslojne maske

Maske za visokorizične procedure, sa žicom za anatomsko formiranje oko nosa, na gumicu ili vezanje. Dostupne i s vizirom. Tip II R, otpornost na prodor tekućina, BFE ≥ 98 %.             

Maske respiratori
Maske

Maske respiratori

Maske namijenjene osobnoj zaštiti protiv rizika udisanja opasnih tvari koje se nalaze u radnoj atmosferi u obliku krutih prašina ili tekućih aerosola, plina ili pare. 

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.