Zaštita tijela

Zaštita tijela: izdvajamo iz ponude

Asortiman za zaštitu tijela obuhvaća široku paletu proizvoda od kvalitetnih materijala s više stupnjeva zaštite. Za zaštitu očiju i dišnih putova izdvojili smo proizvode u obliku zaštitnih maski, maski respiratora, zaštitnih naočala te zaštitnih vizira. Cjelokupnu ponudu možete pogledati u našem katalogu. Ako vam je potreban proizvod koji se ne nalazi u standardnoj ponudi, javite nam se i razvit ćemo proizvod prilagođen vašim potrebama i zahtjevima.

Pidžame
Pidžame, spavaćice, suknje

Pidžame

Sastoje se od hlača i bluze dugih rukava. Opcija kopčanja bluze na plastične drukere ili na čičak. Izrađena od materijala MEDITECT, troslojnog SMS-a koji je vodoodbojan, alkoholodbojan i ne otpušta čestice te služi kao barijera za bakterije. Plave boje, dostupne u svim veličinama (S-XXL). Asortiman obuhvaća i sve veličine dječjih pidžama.

Spavaćice i tunike
Pidžame, spavaćice, suknje

Spavaćice i tunike

Spavaćice i tunike različitih modela i dužina, s kopčanjem ili bez kopčanja. Mogu biti izrađene od više vrsta materijala: VLIES spavaćice prozračne su, ugodne i lagane, a MEDITECT spavaćice su neprozirne te ne otpuštaju čestice. BAMBOO SPUNLACE tunike i spavaćice od prirodnog su materijala viskoze bambusa otpornog na bakterije, neprozirne su, prozračne te ne otpuštaju čestice. 

Suknje
Pidžame, spavaćice, suknje

Suknje

Služe za prekrivanje pacijenta kod pojedinih pregleda u ginekologiji i urologiji. Asortiman obuhvaća suknje na gumicu i na vezanje u trima bojama. Izrađene su od prozračnog, ugodnog i laganog VLIESA.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.