Zaštita tijela

Zaštita tijela: izdvajamo iz ponude

Asortiman za zaštitu tijela obuhvaća široku paletu proizvoda od kvalitetnih materijala s više stupnjeva zaštite. Za zaštitu očiju i dišnih putova izdvojili smo proizvode u obliku zaštitnih maski, maski respiratora, zaštitnih naočala te zaštitnih vizira. Cjelokupnu ponudu možete pogledati u našem katalogu. Ako vam je potreban proizvod koji se ne nalazi u standardnoj ponudi, javite nam se i razvit ćemo proizvod prilagođen vašim potrebama i zahtjevima.

Cito odjeća
Cito zaštita

Cito odjeća

Osobna zaštitna oprema kategorije III u skladu s direktivom (EU) 2016/425. Pouzdana zaštita u radu s citotoksičnim lijekovima. Poseban zaštitni sloj u materijalu sprječava prodiranje tekućine i pruža pouzdanu zaštitu od kontaminacije. Kritični spojevi su ultrazvučno vareni. Proizvodi dostupni u sterilnim i nesterilnim varijantama.

Cito podloge
Cito zaštita

Cito podloge

Nepropusne i upijajuće podloge koje se ne raspadaju u dodiru s tekućinama. Higijenski su ispitane te neiritirajuće. Služe za zaštitu radne površine. 

Cito kompleti za dekontaminaciju
Cito zaštita

Cito kompleti za dekontaminaciju

Osobna zaštitna oprema kategorije III u skladu s direktivom (EU) 2016/425. Pouzdana zaštita koja se upotrebljava u situacijama nenamjernog prolijevanja citostatika.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.