Zaštita tijela

Zaštita tijela: izdvajamo iz ponude

Asortiman za zaštitu tijela obuhvaća široku paletu proizvoda od kvalitetnih materijala s više stupnjeva zaštite. Za zaštitu očiju i dišnih putova izdvojili smo proizvode u obliku zaštitnih maski, maski respiratora, zaštitnih naočala te zaštitnih vizira. Cjelokupnu ponudu možete pogledati u našem katalogu. Ako vam je potreban proizvod koji se ne nalazi u standardnoj ponudi, javite nam se i razvit ćemo proizvod prilagođen vašim potrebama i zahtjevima.

Bolnički ogrtači
Ogrtači i kute

Bolnički ogrtači

Ogrtači izrađeni od materijala VLIES, lagani i ugodni za nošenje, s elastičnim završetkom na rukavima, vezanjem oko vrata i pojasom. Zaštita su od čestica prašine koje nisu opasne po ljudsko zdravlje. Dostupni su u trima bojama, nesterilnom i sterilnom pakiranju.

Kirurški ogrtači
Ogrtači i kute

Kirurški ogrtači

Ogrtači s elastičnim završetcima na rukavima i višestrukim vezanjem na leđima. Pričvršćuju se oko vrata s pomoću čičak-trake. Preklop ogrtača nalazi se na leđima. Izrađeni od materijala MEDITECT koji je vodoodbojan, alkoholodbojan, ne otpušta čestice te služi kao barijera za bakterije. VIRALLBARRIER ogrtači izrađeni od troslojnog materijala s monolitičkom membranom koji je ispitan test metodom ASTM F1670 i ASTM F1671. Dostupni s renderima na rukavima ili s produžetkom za palac.  

Ogrtači za pacijente
Ogrtači i kute

Ogrtači za pacijente

Ogrtači kimono na preklop s pojasom za vezanje oko struka. Izrađeni od dviju vrsta materijala: VLIES je lagan, prozračan i ugodan za nošenje, dok je MEDITECT troslojni, neproziran i antistatički materijal.

Kute
Ogrtači i kute

Kute

Kute s dugim rukavima s opcijom kopčanja na plastične drukere, čičak ili patentni zatvarač. Izrađene od materijala VLIES i VLIES antistatik za zaštitu od čestica prašine koja nije opasna po ljudsko zdravlje. MEDITECT kute izrađene su od troslojnog SMS-a, vodoodbojne su i alkoholodbojne te ne otpuštaju čestice.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.