Program za operacijske sale

Program za operacijske sale: izdvajamo iz ponude

Program za operacijske sale uključuje razne pojedinačne komponente za aseptične uvjete rada u operacijskoj sali. One pružaju pouzdanu zaštitu zdravstvenog osoblja, pacijenata i opreme. Iz naše široke ponude izdvojili smo neke od najtraženijih proizvoda namijenjenih programu operacijskih sala, kao što su operacijske vezice i kirurške prekrivke. Cjelovitu ponudu možete pronaći u našem katalogu. Ako se proizvod koji tražite ne nalazi u standardnoj ponudi, možete nam se javiti za izradu proizvoda prilagođenog vašim potrebama.

Rukavci s renderom
Rukavci

Rukavci s renderom

Rukavci s renderom izrađeni od različitih materijala: nepropusni rukavci od PE folije, vodoodbojni, alkoholodbojni MEDITECT rukavci koji ne otpuštaju čestice te služe kao antibakterijska barijera, VIRALBARRIER rukavci koji pružaju antiviralnu zaštitu. Proizvodi su dostupni u sterilnom i nesterilnom pakiranju.

Rukavci s gumicom
Rukavci

Rukavci s gumicom

Rukavci s gumicom proizvode se od različitih materijala: VLIES rukavci koji štite od čestica prašine koja nije opasna za ljudsko zdravlje, nepropusni rukavci od PE folije, vodoodbojni, alkoholodbojni MEDITECT rukavci koji ne otpuštaju čestice te služe kao antibakterijska barijera. Proizvodi su dostupni u sterilnom i nesterilnom pakiranju.

Zatvoreni rukavci
Rukavci

Zatvoreni rukavci

Vodoodbojni i alkoholodbojni MEDITECT rukavci koji ne otpuštaju čestice te služe kao antibakterijska barijera.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.