Program za operacijske sale

Program za operacijske sale: izdvajamo iz ponude

Program za operacijske sale uključuje razne pojedinačne komponente za aseptične uvjete rada u operacijskoj sali. One pružaju pouzdanu zaštitu zdravstvenog osoblja, pacijenata i opreme. Iz naše široke ponude izdvojili smo neke od najtraženijih proizvoda namijenjenih programu operacijskih sala, kao što su operacijske vezice i kirurške prekrivke. Cjelovitu ponudu možete pronaći u našem katalogu. Ako se proizvod koji tražite ne nalazi u standardnoj ponudi, možete nam se javiti za izradu proizvoda prilagođenog vašim potrebama.

Dekontaminacijske ljepljive podne podloge
Podne podloge

Dekontaminacijske ljepljive podne podloge

Specijalni podni otirač sastoji se od samoljepljivih slojeva koji na sebe privlače fine čestice prljavštine s obuće. Postavlja se ispred operacijskih sala i prostorija s kontroliranim uvjetima. Certificiran prema RoHS direktivi; ne sadrži teške metale i opasne kemikalije.

Superupijajuće podne podloge FOUR STOP
Podne podloge

Superupijajuće podne podloge FOUR STOP

Višeslojna superupijajuća podna podloga karakterizirana specijalnim "no-rewetting" slojem (suhi efekt), visoko upijajućim srednjim slojem te inovativnim donjim protukliznim slojem. Pogodna za bolničke/ambulantne radne površine i podove. Najčešće se upotrebljava za zahvate kod kojih se očekuje velika količina tekućine, procedura teško infektivnih pacijenata te rada s kemijski agresivnim tekućinama.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.