Program za operacijske sale

Program za operacijske sale: izdvajamo iz ponude

Program za operacijske sale uključuje razne pojedinačne komponente za aseptične uvjete rada u operacijskoj sali. One pružaju pouzdanu zaštitu zdravstvenog osoblja, pacijenata i opreme. Iz naše široke ponude izdvojili smo neke od najtraženijih proizvoda namijenjenih programu operacijskih sala, kao što su operacijske vezice i kirurške prekrivke. Cjelovitu ponudu možete pronaći u našem katalogu. Ako se proizvod koji tražite ne nalazi u standardnoj ponudi, možete nam se javiti za izradu proizvoda prilagođenog vašim potrebama.

Vrećice za instrumente
Vrećice

Vrećice za instrumente

Sterilne vrećice za instrumente s jednim ili više džepova, izrađene od materijala VLIES ili nepropusne ELBE folije. Samoljepljiva traka za pričvršćivanje nalazi se uz gornji rub vrećice.

Vrećice za odtok/irigaciju
Vrećice

Vrećice za odtok/irigaciju

Sterilne vrećice za odtok s jednim ili više džepova, izrađene od PE folije, s ljepljivom trakom za pričvršćivanje i plastificiranom žicom za formiranje vrećice. Sterilne irigacijske vrećice sadrže filter, izlazni otvor i žicu za formiranje.

Vrećica za otpad
Vrećice

Vrećica za otpad

Sterilna nepropusna crna vreća obujma 120 litara izrađena iz polivinil-klorida (PVC) koja služi za odlaganje otpada u operacijskim salama.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.