Program za operacijske sale

Program za operacijske sale: izdvajamo iz ponude

Program za operacijske sale uključuje razne pojedinačne komponente za aseptične uvjete rada u operacijskoj sali. One pružaju pouzdanu zaštitu zdravstvenog osoblja, pacijenata i opreme. Iz naše široke ponude izdvojili smo neke od najtraženijih proizvoda namijenjenih programu operacijskih sala, kao što su operacijske vezice i kirurške prekrivke. Cjelovitu ponudu možete pronaći u našem katalogu. Ako se proizvod koji tražite ne nalazi u standardnoj ponudi, možete nam se javiti za izradu proizvoda prilagođenog vašim potrebama.

Incizijske folije
Incizijske folije

Incizijske folije

Poliuretanske folije impregnirane medicinskim akrilnim ljepilom. Služe za prekrivanje operacijskog polja radi sprečavanja kontaminacije rane. Mekane i podatne za kožu pacijenta, propusne za vodenu paru te pogodne za dugotrajne operacije. Barijera za bakterije. 
 

Antimikrobne incizijske folije
Incizijske folije

Antimikrobne incizijske folije

Prozirne incizijske folije s dodatkom iona srebra koji pružaju antimikrobni učinak. Služe za pokrivanje operacijskog područja u kritičnim situacijama, kao i u slučajevima kada postoji visok rizik od infekcije. Svojstva srebra pružaju zaštitu od bakterija i mikroba tijekom cjelokupnog trajanja zahvata. Vodoodbojne i alkoholodbojne, testirane citotoksikološki te protiv iritacije i osjetljivosti kože.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.