Program za operacijske sale

Program za operacijske sale: izdvajamo iz ponude

Program za operacijske sale uključuje razne pojedinačne komponente za aseptične uvjete rada u operacijskoj sali. One pružaju pouzdanu zaštitu zdravstvenog osoblja, pacijenata i opreme. Iz naše široke ponude izdvojili smo neke od najtraženijih proizvoda namijenjenih programu operacijskih sala, kao što su operacijske vezice i kirurške prekrivke. Cjelovitu ponudu možete pronaći u našem katalogu. Ako se proizvod koji tražite ne nalazi u standardnoj ponudi, možete nam se javiti za izradu proizvoda prilagođenog vašim potrebama.

Prekrivke bez otvora
Kirurške prekrivke

Prekrivke bez otvora

Sterilne kirurške prekrivke raznih dimenzija od različitih materijala: dvoslojni nepropusno-upijajući MEDILAM SBPP i MEDILAM viskoza, vodoodbojan, alkoholodbojan MEDITECT koji ne otpušta čestice, troslojna MEDILAM viskoza super plus, visoke sposobnosti upijanja, četveroslojni laminat s iznimno visokom razinom upijanja, brze stope i brzine upijanja, s efektom suhoće - MEDILAM DRY EFFECT.

 

 

 

Prekrivke s ljepljivim rubom
Kirurške prekrivke

Prekrivke s ljepljivim rubom

Sterilne kirurške prekrivke s ljepljivim rubom raznih dimenzija od sljedećih materijala: dvoslojni nepropusno-upijajući MEDILAM SBPP i MEDILAM viskoza i četveroslojni laminat s iznimno visokom razinom upijanja, brze stope i brzine upijanja, s efektom suhoće - MEDILAM DRY EFFECT.

Prekrivke s otvorom
Kirurške prekrivke

Prekrivke s otvorom

Sterilne kirurške prekrivke u različitim oblicima i različitim veličinama otvora. Prekrivke mogu biti izrađene od sljedećih materijala: dvoslojni nepropusno-upijajući MEDILAM SBPP i MEDILAM viskoza, vodoodbojan, alkoholodbojan MEDITECT koji ne otpušta čestice, četveroslojni laminat s iznimno visokom razinom upijanja, brze stope i brzine upijanja, s efektom suhoće - MEDILAM DRY EFFECT.

Prekrivke s ljepljivim otvorom
Kirurške prekrivke

Prekrivke s ljepljivim otvorom

Sterilne kirurške prekrivke s različitim oblicima i veličinama ljepljivih otvora. Prekrivke mogu biti izrađene od sljedećih materijala: dvoslojni nepropusno-upijajući MEDILAM SBPP i MEDILAM viskoza, vodoodbojan, alkoholodbojan MEDITECT koji ne otpušta čestice, troslojna MEDILAM viskoza super plus s visokom sposobnošću upijanja te četveroslojni laminat s iznimno visokom razinom upijanja, brze stope i brzine upijanja, s efektom suhoće - MEDILAM DRY EFFECT.

Specijalne kirurške prekrivke
Kirurške prekrivke

Specijalne kirurške prekrivke

Prekrivke za razne kirurške zahvate: angiografiju, ECMO, laparoskopiju, artroskopiju, TUR, oftalmološke zahvate. Prekrivke za razne punkcije, ginekološke i rektum prekrivke te prekrivke za razne neurokirurške zahvate.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.