Program za operacijske sale

Program za operacijske sale: izdvajamo iz ponude

Program za operacijske sale uključuje razne pojedinačne komponente za aseptične uvjete rada u operacijskoj sali. One pružaju pouzdanu zaštitu zdravstvenog osoblja, pacijenata i opreme. Iz naše široke ponude izdvojili smo neke od najtraženijih proizvoda namijenjenih programu operacijskih sala, kao što su operacijske vezice i kirurške prekrivke. Cjelovitu ponudu možete pronaći u našem katalogu. Ako se proizvod koji tražite ne nalazi u standardnoj ponudi, možete nam se javiti za izradu proizvoda prilagođenog vašim potrebama.

Navlake za ruku
Navlake za ekstremitete

Navlake za ruku

Navlake za šaku i ruku od MEDILAM viskoze, dvoslojnog nepropusno-upijajućeg materijala, s opcijama ljepljivog otvora za radijalni ili brahijalni pristup.

Navlake za nogu
Navlake za ekstremitete

Navlake za nogu

Navlake za nogu od dvoslojnog nepropusno-upijajućeg materijala MEDILAM viskoze, nepropusne PE folije te elastične navlake za nogu. Dostupno u raznim dimenzijama.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.