Program za operacijske sale

Program za operacijske sale: izdvajamo iz ponude

Program za operacijske sale uključuje razne pojedinačne komponente za aseptične uvjete rada u operacijskoj sali. One pružaju pouzdanu zaštitu zdravstvenog osoblja, pacijenata i opreme. Iz naše široke ponude izdvojili smo neke od najtraženijih proizvoda namijenjenih programu operacijskih sala, kao što su operacijske vezice i kirurške prekrivke. Cjelovitu ponudu možete pronaći u našem katalogu. Ako se proizvod koji tražite ne nalazi u standardnoj ponudi, možete nam se javiti za izradu proizvoda prilagođenog vašim potrebama.

Kirurški ogrtač MEDITECT
Kirurški ogrtači

Kirurški ogrtač MEDITECT

Sterilni kirurški ogrtači od materijala MEDITECT, troslojnog SMS-a koji je vodoodbojan, alkoholodbojan i ne otpušta čestice te služi kao barijera za bakterije. Kritični spojevi ultrazvučno su pojačani kako bi se osigurala nepropusnost.

Kirurški ogrtači SURGITECT
Kirurški ogrtači

Kirurški ogrtači SURGITECT

Sterilni kirurški ogrtači od 100 % troslojnog spunlace materijala koji je vodoodbojan te služi kao barijera za bakterije. Kritični spojevi ultrazvučno su pojačani kako bi se osigurala nepropusnost.

Kirurški ogrtači VIRALBARRER
Kirurški ogrtači

Kirurški ogrtači VIRALBARRER

Sterilni kirurški ogrtači izrađeni od troslojnog materijala s monolitičkom membranom koji propušta vodenu paru tijela i ujedno je barijera za viruse. Materijal ispitan test metodom ASTM F1670 i ASTM F1671. Kritični spojevi ultrazvučno su pojačani kako bi se osigurala nepropusnost. 

Pojačani kirurški ogrtači
Kirurški ogrtači

Pojačani kirurški ogrtači

Asortiman obuhvaća dvije opcije sterilnih pojačanih ogrtača. Vodoodbojan, alkoholodbojan MEDITECT ogrtač služi kao barijera za bakterije i ne otpušta čestice te ima pojačanje prednjice i rukava od VIRALBARRIER troslojnog materijala s monolitičkom membranom koji propušta vodenu paru tijela i ujedno je barijera za viruse. SURGITECT je pojačani ogrtač od 100 % troslojnog spunlace materijala vodoodbojan te služi kao barijera za bakterije s dodatnim pojačanjem od spunlace materijala na prednjici i rukavima.

Kirurški ogrtači CITO
Kirurški ogrtači

Kirurški ogrtači CITO

Sterilni kirurški ogrtači od materijala MEDILAM SBPP koji pruža pouzdanu zaštitu u radu s citotoksičnim lijekovima. Poseban zaštitni sloj u materijalu sprečava prodiranje tekućine i pruža pouzdanu zaštitu od kontaminacije. Kritični spojevi ultrazvučno su pojačani kako bi se osigurala nepropusnost.

Radiološki ogrtači MEDITECT
Kirurški ogrtači

Radiološki ogrtači MEDITECT

Sterilni kirurški ogrtači od materijala MEDITECT, troslojnog SMS-a koji je vodoodbojan, alkoholodbojan i ne otpušta čestice te služi kao barijera za bakterije. Vanjski preklopni dio ogrtača veže se oko struka za vanjsku vezicu ispod desnog pazuha, a oko vrata se pričvršćuje s pomoću čičak-trake. Preklop ogrtača je proširen i nalazi se na leđima.
 

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.