Zaštita opreme i površina

Zaštita opreme i površina: izdvajamo iz ponude

Osiguravamo zaštitu svih vrsta zaštitne opreme i radnih površina, ovisno o specifičnostima pojedinih radilišta. Osim standardnih proizvoda široke potrošnje, ovdje smo izdvojili neke od najčešće zastupljenih proizvoda za zaštitu opreme i površina. Našu cjelokupnu ponudu pogledajte u katalogu proizvoda. Ako se proizvod koji vam je potreban ne nalazi u standardnoj ponudi, kontaktirajte nas i u suradnji s vama izradit ćemo proizvod prilagođen vašim potrebama.

Medicinski papir u roli
Zaštita radnih površina

Medicinski papir u roli

Dostupan u širini role od 40 cm kao neperforiran papir te u širini role od 60 cm s perforacijom svakih 38 cm.  

Medicinski VLIES u roli
Zaštita radnih površina

Medicinski VLIES u roli

Dostupno u bijeloj, zelenoj i plavoj boji, u širinama role od 60 ili 80 cm. Role mogu biti neperforirane ili perforirane svakih 40 cm.

Gumirano platno
Zaštita radnih površina

Gumirano platno

Dostupno u bijeloj, crvenoj i plavoj boji, u širinama role od 120 i 140 cm te kao podložak u dimenzijama prema zahtjevu klijenta.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.