Zaštita opreme i površina

Zaštita opreme i površina: izdvajamo iz ponude

Osiguravamo zaštitu svih vrsta zaštitne opreme i radnih površina, ovisno o specifičnostima pojedinih radilišta. Osim standardnih proizvoda široke potrošnje, ovdje smo izdvojili neke od najčešće zastupljenih proizvoda za zaštitu opreme i površina. Našu cjelokupnu ponudu pogledajte u katalogu proizvoda. Ako se proizvod koji vam je potreban ne nalazi u standardnoj ponudi, kontaktirajte nas i u suradnji s vama izradit ćemo proizvod prilagođen vašim potrebama.

Navlake za bolničke krevete, stolove i stolice
Navlake za bolničke krevete, stolove i stolice

Navlake za bolničke krevete, stolove i stolice

Jednokratne zaštitne navlake izrađene od raznih materijala, ovisno o uvjetima i potrebama pojedinih radilišta, čime je osigurana zaštita od čestica prašine (VLIES), nepropusnost i upijanje (MEDILAM viskoza i MEDILAM SBPP), vodoodbojnost, alkoholodbojnost, antistatičnost i bakterijska barijera (MEDITECT). Višekratne navlake posjeduju vodootpornost, tretirane su protiv gljivica, plijesni i bakterija te ih je moguće višekratno prati na 95° C i sterilizirati na temperaturi od 134° C.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.