Zaštita opreme i površina

Zaštita opreme i površina: izdvajamo iz ponude

Osiguravamo zaštitu svih vrsta zaštitne opreme i radnih površina, ovisno o specifičnostima pojedinih radilišta. Osim standardnih proizvoda široke potrošnje, ovdje smo izdvojili neke od najčešće zastupljenih proizvoda za zaštitu opreme i površina. Našu cjelokupnu ponudu pogledajte u katalogu proizvoda. Ako se proizvod koji vam je potreban ne nalazi u standardnoj ponudi, kontaktirajte nas i u suradnji s vama izradit ćemo proizvod prilagođen vašim potrebama.

Dekontaminacijske ljepljive podne podloge
Podne podloge

Dekontaminacijske ljepljive podne podloge

Specijalni podni otirač sastoji se od samoljepljivih slojeva koji na sebe privlače fine čestice prljavštine s obuće. Postavlja se ispred operacijskih sala i prostorija s kontroliranim uvjetima. Certificiran prema RoHS direktivi; ne sadrži teške metale i opasne kemikalije.

Superupijajuće podne podloge FOUR STOP
Podne podloge

Superupijajuće podne podloge FOUR STOP

Višeslojna superupijajuća podna podloga karakterizirana specijalnim "no-rewetting" slojem (suhi efekt), visoko upijajućim srednjim slojem te inovativnim donjim protukliznim slojem. Pogodna za bolničke/ambulantne radne površine i podove. Najčešće se upotrebljava za zahvate kod kojih se očekuje velika količina tekućine, procedura teško infektivnih pacijenata te rada s kemijski agresivnim tekućinama.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.