Zaštita opreme i površina

Zaštita opreme i površina: izdvajamo iz ponude

Osiguravamo zaštitu svih vrsta zaštitne opreme i radnih površina, ovisno o specifičnostima pojedinih radilišta. Osim standardnih proizvoda široke potrošnje, ovdje smo izdvojili neke od najčešće zastupljenih proizvoda za zaštitu opreme i površina. Našu cjelokupnu ponudu pogledajte u katalogu proizvoda. Ako se proizvod koji vam je potreban ne nalazi u standardnoj ponudi, kontaktirajte nas i u suradnji s vama izradit ćemo proizvod prilagođen vašim potrebama.

Cito odjeća
Cito zaštita

Cito odjeća

Osobna zaštitna oprema kategorije III u skladu s direktivom (EU) 2016/425. Pouzdana zaštita u radu s citotoksičnim lijekovima. Poseban zaštitni sloj u materijalu sprječava prodiranje tekućine i pruža pouzdanu zaštitu od kontaminacije. Kritični spojevi su ultrazvučno vareni. Proizvodi dostupni u sterilnim i nesterilnim varijantama.

Cito podloge
Cito zaštita

Cito podloge

Nepropusne i upijajuće podloge koje se ne raspadaju u dodiru s tekućinama. Higijenski su ispitane te neiritirajuće. Služe za zaštitu radne površine. 

Cito kompleti za dekontaminaciju
Cito zaštita

Cito kompleti za dekontaminaciju

Osobna zaštitna oprema kategorije III u skladu s direktivom (EU) 2016/425. Pouzdana zaštita koja se upotrebljava u situacijama nenamjernog prolijevanja citostatika.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.