Zaštita opreme i površina

Zaštita opreme i površina: izdvajamo iz ponude

Osiguravamo zaštitu svih vrsta zaštitne opreme i radnih površina, ovisno o specifičnostima pojedinih radilišta. Osim standardnih proizvoda široke potrošnje, ovdje smo izdvojili neke od najčešće zastupljenih proizvoda za zaštitu opreme i površina. Našu cjelokupnu ponudu pogledajte u katalogu proizvoda. Ako se proizvod koji vam je potreban ne nalazi u standardnoj ponudi, kontaktirajte nas i u suradnji s vama izradit ćemo proizvod prilagođen vašim potrebama.

Krpe SPUNLACE
Krpe za profesionalno čišćenje

Krpe SPUNLACE

Krpe visoke moći upijanja koje ne otpuštaju vlakna. Antibakterijski tretirane, ispitane u Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo na dopušten izravan kontakt s hranom. Namijenjene za profesionalno čišćenje. Dostupne u različitim dimenzijama i perforiranim rolama.

Krpe MICROJET
Krpe za profesionalno čišćenje

Krpe MICROJET

Krpe izvanrednog svojstva čišćenja, čak i bez upotrebe kemikalija. Visoke su čvrstoće i ne otpuštaju vlakna. Antibakterijski tretirane, ispitane u Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo na dopušten izravan kontakt s hranom. Namijenjene za profesionalno čišćenje. Dostupne u različitim dimenzijama i perforiranim rolama.

Krpe SONTARA
Krpe za profesionalno čišćenje

Krpe SONTARA

Krpe izrađene od materijala SPUNLACE, visoke čvrstoće i velike moći upijanja s niskom razinom otpuštanja čestica. Materijal: poliester i celuloza (woodpulp) Micropure 100 - za čiste prostore klase A i B (ISO - 5, ISO - 6) Micropure SV - za čiste prostore klase C i D (ISO - 7, ISO - 8, ISO - 9).

Brisač BAMBOO SPUNLACE
Krpe za profesionalno čišćenje

Brisač BAMBOO SPUNLACE

Brisač izrađen od materijala BAMBOO SPUNLACE, mekan i čvrst, ne otpušta čestice.

Krpe za pod
Krpe za profesionalno čišćenje

Krpe za pod

Krpa MALIWAT ima visoku sposobnost upijanja i koristi se za profesionalno pranje podova. U asortimanu imamo i krpu za pod izrađenu od više slojeva pamučne gaze. 

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.