Specijalni proizvodi

Specijalni proizvodi: izdvajamo iz ponude

Naša su posebnost proizvodi izrađeni po narudžbi naših klijenata. Razvijamo ih u suradnji i prema njihovim specifičnim zahtjevima. Individualnim pristupom maksimalno se prilagođavamo potrebama klijenata kako bismo ispunili sve njihove zahtjeve i potrebe u kreiranju novih proizvoda. Izdvojili smo i neke primjere takvih proizvoda, poput jastuka za pronacijski položaj. Ako vam je potreban prilagođeni proizvod koji se ne nalazi u standardnoj ponudi, kontaktirajte nas i u suradnji s vama izradit ćemo proizvod u skladu s vašim potrebama.

Transportna torba za lijekove
Transportne torbe

Transportna torba za lijekove

Torba pojačana, dimenzija 40x30/23 cm, crne boje. Izrađena od materijala VLIES, s dvjema ručkama. Služi za transport anti-šok terapije i ostalih lijekova.

Transportna torba za antišok terapiju
Transportne torbe

Transportna torba za antišok terapiju

Torba s poklopcem i ručkama, dimenzija 40x30/15 cm, crvene boje, s unutrašnjom mobilnom pregradom i dva ampularnika za lijekove. 

Transportna torba za urinarne katetere
Transportne torbe

Transportna torba za urinarne katetere

Torba s poklopcem i ručkama, dimenzija 70x35/14 cm, crvene boje, s četiri unutarnje pregrade.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.