Specijalni proizvodi

Specijalni proizvodi: izdvajamo iz ponude

Naša su posebnost proizvodi izrađeni po narudžbi naših klijenata. Razvijamo ih u suradnji i prema njihovim specifičnim zahtjevima. Individualnim pristupom maksimalno se prilagođavamo potrebama klijenata kako bismo ispunili sve njihove zahtjeve i potrebe u kreiranju novih proizvoda. Izdvojili smo i neke primjere takvih proizvoda, poput jastuka za pronacijski položaj. Ako vam je potreban prilagođeni proizvod koji se ne nalazi u standardnoj ponudi, kontaktirajte nas i u suradnji s vama izradit ćemo proizvod u skladu s vašim potrebama.

Jastuk za ruku s udubljenjem
Jastuci za imobilizaciju

Jastuk za ruku s udubljenjem

Jastuk izrađen od spužve, konusnog oblika. Dimenzija 15x15 cm, dužine 50 cm. Služi za povišenje ruke pacijenta sa svrhom prevencije edema. Presvučen vodonepropusnom tkaninom koja je obrađena protiv gljivica, plijesni i bakterija.

Jastuk za imobilizaciju noge
Jastuci za imobilizaciju

Jastuk za imobilizaciju noge

Jastuk od spužve za imobilizaciju noge nakon operacije kuka. Sprječava pomicanje noge u unutarnju i vanjsku rotaciju te mogućnost dislokacije kuka.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.