Specijalni proizvodi

Specijalni proizvodi: izdvajamo iz ponude

Naša su posebnost proizvodi izrađeni po narudžbi naših klijenata. Razvijamo ih u suradnji i prema njihovim specifičnim zahtjevima. Individualnim pristupom maksimalno se prilagođavamo potrebama klijenata kako bismo ispunili sve njihove zahtjeve i potrebe u kreiranju novih proizvoda. Izdvojili smo i neke primjere takvih proizvoda, poput jastuka za pronacijski položaj. Ako vam je potreban prilagođeni proizvod koji se ne nalazi u standardnoj ponudi, kontaktirajte nas i u suradnji s vama izradit ćemo proizvod u skladu s vašim potrebama.

Dispenzer zaštitne opreme 4 u 1
Dispenzeri zaštitne opreme

Dispenzer zaštitne opreme 4 u 1

Dispenzer izrađen od bijelog neprozirnog lijevanog akrilnog stakla debljine 3 mm s četiri pretinca koji imaju otvor u obliku romba za izvlačenje zaštitnih proizvoda. Na prednjoj strani pričvršćena je uložnica za A4 papir. Dimenzije dispenzera su 320x955x110 mm. Mogućnost fiksacije na vrata ili zid.

Dispenzer zaštitne opreme 6 u 1
Dispenzeri zaštitne opreme

Dispenzer zaštitne opreme 6 u 1

Dispenzer izrađen od bijelog neprozirnog lijevanog akrilnog stakla debljine 3 mm sa šest pretinaca koji imaju otvor u obliku romba za izvlačenje zaštitnih proizvoda. Na prednjoj strani pričvršćena je uložnica za A4 papir. Dimenzije dispenzera su 600x650x110 mm.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.