Specijalni proizvodi

Specijalni proizvodi: izdvajamo iz ponude

Naša su posebnost proizvodi izrađeni po narudžbi naših klijenata. Razvijamo ih u suradnji i prema njihovim specifičnim zahtjevima. Individualnim pristupom maksimalno se prilagođavamo potrebama klijenata kako bismo ispunili sve njihove zahtjeve i potrebe u kreiranju novih proizvoda. Izdvojili smo i neke primjere takvih proizvoda, poput jastuka za pronacijski položaj. Ako vam je potreban prilagođeni proizvod koji se ne nalazi u standardnoj ponudi, kontaktirajte nas i u suradnji s vama izradit ćemo proizvod u skladu s vašim potrebama.

Torbica VLIES omotnica
Torbice za pohranu osobnih stvari

Torbica VLIES omotnica

Torbica izrađena od materijala VLIES, s preklopom i čičkom za zatvaranje. U donjem je dijelu cijelom dužinom ELBE traka. Služi za pohranu osobnih stvari bolesnika.
 

Torbica VLIES
Torbice za pohranu osobnih stvari

Torbica VLIES

Torbica izrađena od materijala VLIES, s preklopom, čičkom za zatvaranje i ručkom za nošenje. Služi za pohranu osobnih stvari bolesnika. Dostupna u dvije veličine.
 

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.