Antidekubitalna zaštita

Antidekubitalna zaštita: izdvajamo iz ponude

U svrhu prevencije dekubitusa važna je učestala promjena položaja u krevetu s ciljem smanjenja pritiska na određeni dio tijela. Stoga smo razvili smo čitav niz proizvoda izrađenih od memorijske pjene koja se prilagođava obliku tijela te smanjuje pritisak na predilekcijsko mjesto. Ovdje smo izdvojili neke od najtraženijih proizvoda za antidekubitalnu zaštitu, a cjelokupnu ponudu možete pronaći u našem katalogu. Ako se proizvod koji vam je potreban ne nalazi u našoj standardnoj ponudi, javite nam se i razvit ćemo proizvod u skladu s vašim potrebama i zahtjevima.

Antidekubitalna podloga
Antidekubitalne podloge

Antidekubitalna podloga

Izrađena od memorijske pjene, presvučena vodonepropusnom tkaninom od poliestera i poliuretana obrađenom protiv gljivica, plijesni i bakterija. Podloga se postavlja ispod rizičnih područja. Dostupna u više različitih dimenzija i debljina.
Navlaka podloge se može skinuti i prati na temperaturi od 95 °C.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.