Antidekubitalna zaštita

Antidekubitalna zaštita: izdvajamo iz ponude

U svrhu prevencije dekubitusa važna je učestala promjena položaja u krevetu s ciljem smanjenja pritiska na određeni dio tijela. Stoga smo razvili smo čitav niz proizvoda izrađenih od memorijske pjene koja se prilagođava obliku tijela te smanjuje pritisak na predilekcijsko mjesto. Ovdje smo izdvojili neke od najtraženijih proizvoda za antidekubitalnu zaštitu, a cjelokupnu ponudu možete pronaći u našem katalogu. Ako se proizvod koji vam je potreban ne nalazi u našoj standardnoj ponudi, javite nam se i razvit ćemo proizvod u skladu s vašim potrebama i zahtjevima.

Jastuci za pozicioniranje
Jastuci za pozicioniranje

Jastuci za pozicioniranje

Jastuci raznih oblika: okrugli, četvrtasti, klinasti, oblik valjka i poluvaljka i sl. Olakšavaju pozicioniranje pacijenta tijekom dugotrajnog mirovanja ili za vrijeme operativnog zahvata. Napravljeni od spužve, presvučeni vodootpornom tkaninom tretiranom protiv gljivica, plijesni i bakterija. Izrađujemo i ostale oblike jastuke prema potrebama klijenata.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.