Antidekubitalna zaštita

Antidekubitalna zaštita: izdvajamo iz ponude

U svrhu prevencije dekubitusa važna je učestala promjena položaja u krevetu s ciljem smanjenja pritiska na određeni dio tijela. Stoga smo razvili smo čitav niz proizvoda izrađenih od memorijske pjene koja se prilagođava obliku tijela te smanjuje pritisak na predilekcijsko mjesto. Ovdje smo izdvojili neke od najtraženijih proizvoda za antidekubitalnu zaštitu, a cjelokupnu ponudu možete pronaći u našem katalogu. Ako se proizvod koji vam je potreban ne nalazi u našoj standardnoj ponudi, javite nam se i razvit ćemo proizvod u skladu s vašim potrebama i zahtjevima.

Zaštita za lakat i petu
Zaštita za lakat i petu

Zaštita za lakat i petu

Izrađena od 70 % poliestera i 30 % viskoze, sa 60-gramskim punjenjem vatom i memorijskom spužvom debljine 3 cm. Ima čičak-traku za fiksaciju. Pakiranje u paru.

Zaštita za lakat i petu s pojačanjem za gležnjeve
Zaštita za lakat i petu

Zaštita za lakat i petu s pojačanjem za gležnjeve

Izrađena od 70 % poliestera i 30 % viskoze, sa 60-gramskim punjenjem vatom i memorijskom spužvom debljine 3 cm te dodatnim spužvastim pojačanjem za gležnjeve. Ima dvije čičak-trake za fiksaciju.

Antidekubitalni kolut za petu
Zaštita za lakat i petu

Antidekubitalni kolut za petu

Izrađen od spužve, presvučen vodonepropusnom tkaninom MEDIKA PUR. Promjera 15 cm, s unutarnjim otvorom promjera 8 cm, ukupne debljine 5 cm. 

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.