Antidekubitalna zaštita

Antidekubitalna zaštita: izdvajamo iz ponude

U svrhu prevencije dekubitusa važna je učestala promjena položaja u krevetu s ciljem smanjenja pritiska na određeni dio tijela. Stoga smo razvili smo čitav niz proizvoda izrađenih od memorijske pjene koja se prilagođava obliku tijela te smanjuje pritisak na predilekcijsko mjesto. Ovdje smo izdvojili neke od najtraženijih proizvoda za antidekubitalnu zaštitu, a cjelokupnu ponudu možete pronaći u našem katalogu. Ako se proizvod koji vam je potreban ne nalazi u našoj standardnoj ponudi, javite nam se i razvit ćemo proizvod u skladu s vašim potrebama i zahtjevima.

Jednokratni jastučić za zatiljak
Zaštita glave

Jednokratni jastučić za zatiljak

Izrađen od memorijske pjene debljine 3 cm, presvučen VLIESOM i 60-gramskim punjenjem vatom. Dimenzije 15×25 cm, anatomski zakrivljen.

Antidekubitalna zaštita za glavu
Zaštita glave

Antidekubitalna zaštita za glavu

Zaštita izrađena od memorijske pjene, različitih debljina i dimenzija. Presvučena vodonepropusnom tkaninom MEDIKA PUR koja se može višekratno prati na 95 °C i sterilizirati na 134°C.  Preporučuje se koristiti s pamučnom navlakom.

Antidekubitalni kolut za zatiljak
Zaštita glave

Antidekubitalni kolut za zatiljak

Izrađen od spužve, presvučen vodonepropusnom tkaninom MEDIKA PUR. Promjera 25 cm, s unutarnjim otvorom promjera 8 cm, ukupne debljine 6 cm. 

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.