Osobna higijena

Osobna higijena: izdvajamo iz ponude

Asortiman proizvoda od netkanog tekstila zadovoljava visoke standarde za pružanje osobne higijene bolesnika. Proizvodi koje smo izdvojili odlikuju se visokom sposobnošću upijanja tekućine, meki su i podatni, higijenski ispitani te neiritirajući. Ne raspadaju se u dodiru s tekućinama. Cjelokupnu ponudu proizvoda možete pogledati u našem katalogu. Ako se proizvod koji vam je potreban ne nalazi u našoj standardnoj ponudi, javite nam se i razvit ćemo proizvod prilagođen vašim potrebama i zahtjevima.

Trljačica MALIVLIES
Trljačice

Trljačica MALIVLIES

Trljačica s elastičnim završetkom i bočnim končastim pojačanjem. Mekana, podatna, čvrsta i neiritirajuća.

Trljačica sa zaštitnom / antibakterijskom kremom
Trljačice

Trljačica sa zaštitnom / antibakterijskom kremom

Rukavice za pranje tijela od spunlace materijala, pH vrijednosti 5,5. Jednostavne za upotrebu. Nije potrebno dodavanje vode, ispiranje ni upotrebljavanje drugih proizvoda.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.