Osobna higijena

Osobna higijena: izdvajamo iz ponude

Asortiman proizvoda od netkanog tekstila zadovoljava visoke standarde za pružanje osobne higijene bolesnika. Proizvodi koje smo izdvojili odlikuju se visokom sposobnošću upijanja tekućine, meki su i podatni, higijenski ispitani te neiritirajući. Ne raspadaju se u dodiru s tekućinama. Cjelokupnu ponudu proizvoda možete pogledati u našem katalogu. Ako se proizvod koji vam je potreban ne nalazi u našoj standardnoj ponudi, javite nam se i razvit ćemo proizvod prilagođen vašim potrebama i zahtjevima.

EGOSAN pelene
Pelene i podloge za inkontinenciju

EGOSAN pelene

Pelene su pogodne za stanja lakše do vrlo teške inkontinencije. Zaštita na rubovima služi za sprečavanje propuštanja mokraće. Upijajući je sloj od čiste celuloze i polimera koji imaju odličnu moć upijanja. Sadrže indikator vlažnosti s vanjske strane pelene i višestruko ljepljive trake za pričvršćivanje. Sustav koji pomaže u smanjenju neugodnih mirisa i prozračan vanjski sloj za veću udobnost, s umirujućom kremom na bazi aloe verae.

 

EGOSAN podloge
Pelene i podloge za inkontinenciju

EGOSAN podloge

Podloge pacijentu osiguravaju bolju higijenu i udobnost, a ujedno služe i kao zaštita za krevet. Donji je sloj od polietilena, a gornji je sloj upijajući.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.