Osobna higijena

Osobna higijena: izdvajamo iz ponude

Asortiman proizvoda od netkanog tekstila zadovoljava visoke standarde za pružanje osobne higijene bolesnika. Proizvodi koje smo izdvojili odlikuju se visokom sposobnošću upijanja tekućine, meki su i podatni, higijenski ispitani te neiritirajući. Ne raspadaju se u dodiru s tekućinama. Cjelokupnu ponudu proizvoda možete pogledati u našem katalogu. Ako se proizvod koji vam je potreban ne nalazi u našoj standardnoj ponudi, javite nam se i razvit ćemo proizvod prilagođen vašim potrebama i zahtjevima.

Brisači za pranje/brisanje
Brisači

Brisači za pranje/brisanje

Brisači izrađeni od AIRLAID materijala, pogodni za mokro i suho brisanje, s visokom sposobnošću upijanja. Mekani, podatni, higijenski ispitani, neiritirajući te se ne raspadaju u dodiru s tekućinama. Dopušten izravan kontakt s hranom. Dostupni u raznim veličinama, sterilnom i nesterilnom pakiranju. 

Složeni brisači za operacijske sale
Brisači

Složeni brisači za operacijske sale

Jednokratni ručnici za operacijske sale izrađeni od AIRLAID materijala, s visokom sposobnošću upijanja. Mekani, podatni, higijenski ispitani, neiritirajući te se ne raspadaju u dodiru s tekućinama. Dostupni u sterilnom i nesterilnom pakiranju. 

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.