Ostali medicinski proizvodi

Ostali medicinski proizvodi: izdvajamo iz ponude

Asortiman obuhvaća razne medicinske proizvode poput jednokratnih paravana, plastičnih posuda različitih volumena i oblika, samoljepljive trake i elastične mrežice te proizvode za jednokratno odlaganje tjelesnih izlučevina. Cjelokupnu ponudu proizvoda i detalje o njima možete pogledati u našem katalogu.

Okrugle posude
Plastične posude

Okrugle posude

Napravljene od 100 % polipropilena. Različitih volumena (250 ml, 500 ml, 1000 ml, 2500 ml), prozirne. Dostupne u nesterilnom i sterilnom pakiranju. Mogu se višekratno sterilizirati etilen-oksidom (EO) i vodenom parom temperature od 121 °C do 134 °C.

Četvrtaste posude
Plastične posude

Četvrtaste posude

Napravljene od 100 % polipropilena. Različitih volumena i veličina, plave boje. Dostupne u nesterilnom i sterilnom pakiranju. Mogu se višekratno sterilizirati etilen-oksidom (EO) i vodenom parom temperature od 121 °C do 134 °C.

Posude s graničnikom za žicu
Plastične posude

Posude s graničnikom za žicu

Napravljene od 100 % polipropilena. Volumena 2500 ml, plave boje. Dostupne u nesterilnom i sterilnom pakiranju. Mogu se višekratno sterilizirati etilen-oksidom (EO) i vodenom parom temperature od 121 °C do 134 °C.

Bubrežnjaci
Plastične posude

Bubrežnjaci

Napravljeni od 100 % polipropilena. Dostupni u dvjema veličinama, volumena 750 ml i 1500 ml; prozirne. Dostupne u nesterilnom i sterilnom pakiranju. Mogu se višekratno sterilizirati etilen-oksidom (EO) i vodenom parom temperature od 121 °C do 134 °C.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.